AUM

"AUM" (ॐ) är ett ord som representerar ljudet av universums energi som allt är en manifestation utav.

Du börjar i den bakre delen av munnen "ahh" och sedan fyller du munnen med "oo" och "mm" stänger munnen. När du uttalar detta på rätt sätt så innehåller uttalet alla vokaler. AUM. Konsonanter räknas här endast som avbryt i de essentiella vokalljuden. Alla ord är därav fragment av AUM.

AUM är ett symboliskt ljud som ger dig kontakt och resonans med det rungande väsendet som är universum. Att få kontakt med det och att få en känsla av det är höjden av upplevelser.

A-U-M. Födseln, existensen och upplösningen som cirkulerar tillbaka. AUM är kallat "de fyra elementens stavelse". A-U-M-och vad är det fjärde elementet? Tystnaden som AUM uppstår ur, och tillbaka dit det går, och som bildar dess underlag.

Mitt liv är A-U-M, men det finns även en tystnad som utgör grunden. Det är vad vi skulle kalla det odödliga. Det här är det dödliga, och det är det odödliga, och det skulle inte finnas något dödligt om det inte fanns något odödligt. Man måste urskilja mellan den dödliga och den odödliga aspekten av sin egen existens.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0